Opera Minor bjaelke til hjemmeside 2 med mad

Opera Minor 2018

15 Juni 2018 - 17 Juni 2018
KONG ARTHUR - EN OPERAFORESTILLING MED MAD

HVIS De holder af OperaFrokost og/eller The English Alehouse 
– begge dele nogle af de faste ingredienser på Den Ny Operas menu gennem de seneste sæsoner 
 bør De overveje at købe billet til OPERA MINOR 2018.

Når vi tre aftner i midten af juni 2018 inviterer publikum til bords på scenen i Koncertsalen, er det grundelementerne fra disse to arrangementer der mødes.

Fra OperaFrokost medbringer vi det gastronomiske element. Mad og teater ér en god kombination og ideen er slet ikke, som man måske skulle tro, en moderne opfindelse. I lange perioder af operaens historie har det således været helt almindeligt, at publikum på gulvet og ikke mindst i operahusenes loger nød både mad og drikke undervejs i forestillingerne.

Med violinsten Bjarte Eike i spidsen leverer et ”band” bestående af musikerne fra The English Alehouse på vanlig virtuos, vild, frisk og frejdig vis musikken til en forestilling, der tager sit udgangspunkt i – men i øvrigt forholder sig ganske frit til – den engelske komponist Henry Purcell's opera ”King Arthur” – en skør fortælling om en engelsk ridder og hans gæve mænd (og damer)

Da maden og forestillingen i OPERA MINOR-konceptet skal spille sammen, udvikles ”menuen” til først i ugerne op til premieren. Det eneste vi kan sige på forhånd er derfor, at man ikke behøver at spise hjemmefra. Maden er inkluderet i billetprisen. Drikkevarer kan købes.

OPERA MINOR

I OPERA MINOR kan alt ske – de eneste sikre ingredienser er musik, dramatik OG en blå Morris Minor, som stammer fra én af Den Ny Operas gamle Mozart-forestillinger. 
Vi har pakket bilen til sidste kubikcentimeter med scenografi, rekvisitter, instrumenter og sang. 
Hop ind, spænd sikkerhedsselen og tag med på turen.