Musikteater i Esbjerg

Dreamers’ Circus

23.08.23

Kl. 19.30

Dreamers' Circus

Musikhuset Esbjerg, Koncertsalen
Onsdag den 23. august kl. 19.30 køb billet

Koncerten er en del af Sommerfestival 2023
Der kan købes partoutkort til hele festivalen.

150kr.

Koncerten er en del af Sommerfestival 2023
Der kan købes partoutkort til hele festivalen.

Nikolaj Busk, klaver og harmonika
Rune Tonsgaard, violin
Ale Carr, cittern

En koncert med Dreamers’ Circus er din chance til at fange et band, hvis optræden afspejler de elementer, der antydes af navnet – magi, leg, akrobatisk kreativitet, sjov, færdigheder og fantasi.

Koncerten er en del af Den Ny Operas Sommerfestival 2023
Der kan købes partoutkort til hele festivalen.

Er der et mere ambitiøst og opfindsomt akustisk band i den nordiske musikalske sfære end Dreamers’ Circus? Trioen blev dannet efter en live jam session i København for mere end ti år siden, og den talentfulde trios sound er baseret på virtuos og brændende musikalsk evne på tværs af en række instrumenter herunder violin, harmonika, klaver og cittern.

De udforsker utrætteligt nye udfordringer både for sig selv og deres publikum, og Dreamers’ Circus trækker på deres solide baggrunde i traditionel og rootsmusik til at præsentere en genre-udvidende sammensmeltning af folkemusikkens følsomhed, jazzens improvisation og den klassiske musiks kompleksitet, der udtrykkes gennem en åbenhed overfor populære musikalske indflydelser. Resultatet er en musik, der afgjort er moderne samt rytmisk og melodisk fængslende.

Siden de blev dannet, har de stadfæstet sig selv blandt Danmarks førende ensembler, hvilket fremgår af deres nylige anerkendelse fra Statens Kunstfond som ”Special Ensemble”. Et travlt turnéprogram i Europa, USA og Japan har vist Dreamers’ Circus fremtræde som internationale musiske ambassadører for nordisk og dansk musik.

Anmeldelser

”De er i verdensklasse. Nu har verden brug for at høre dem.”
Læs mere
- Chris Nickson, SingOut!
”Dreamers' Circus gør for nordisk folkemusik, hvad Astor Piazolla og tango nuevo gjorde for argentinsk folkemusik.”
Læs mere
- Kim Skotte, Politiken (Danmark)

Se også vores andre forestillinger

25.05 —

31.05.23

Det første er stemmen, den lille tone i stemmen. Den lille spids. Stemmen snører og strammer. Og der kommer hængelåse på stemmen og skarpe kanter. Jeg er ikke vred, siger Far. Men bag ved fars stemme er der en lukket dør

19.08.23

26.08.23

Med augustsolen dansende på Esbjergs tage og glimtende i havet tager Den Ny Opera tråden op fra 2020 og 2021 og folder med Sommerfestival 2023 et sprudlende, alsidigt musikalsk-dramatisk program ud.

19.08 —

21.08.23

Bjarte Eike er med sit orkester Barokksolistene tilbage i Esbjerg, og som sædvanligt er intet som det plejer at være, når de går på scenen. For på scenen kommer de!

Bestil din billet

Send din bestilling, så svarer vi tilbage så hurtigt som muligt.