Musikteater i Esbjerg

Efterklange af Dido 1

23.08.23

Kl. 16.00

Uden navn - 1 af 1 (9)

Treenighedskirken
Onsdag den 23. august kl. 16.00 køb billet

Koncerten er en del af Sommerfestival 2023
Der kan købes partoutkort til hele festivalen.

100kr.

Koncerten er en del af Sommerfestival 2023
Der kan købes partoutkort til hele festivalen.

Frederikke Kampmann
Anne Mette Balling
Niels Jørgen Tranberg
LeClair-Ensemblet

Der står mere musik af den engelske barokkomponist Henry Purcell på programmet, når Den Ny Opera, som en del af Festival 2023 præsenterer koncerten Efterklang 1 i Treenighedskirken i Esbjerg.

Koncerten er en del af Den Ny Operas Sommerfestival 2023
Der kan købes partoutkort til hele festivalen.

Der står mere musik af den engelske barokkomponist Henry Purcell på programmet, når Den Ny Opera, som en del af Festival 2023 præsenterer koncerten Efterklang 1 i Treenighedskirken i Esbjerg. Henry Purcell er komponisten bag operaen Dido og Æneas – festivalens hovedforestilling – og koncerten i Treenighedskirken kan ses som et ekko, en efterklang af operaopførelserne i Musikhuset Esbjerg.

Oplev en lille buket sange og instrumentale dansesuiter af Henry Purcell, sunget og spillet af sopranerne Frederikke Kampmann og Anne Mette Balling, barytonen Niels Jørgen Tranberg og LeClair-Ensemblet – seks muntre musikere på originalinstrumenter.

Trods sine bare 36 leveår formår Henry Purcell i sin musik at samle og udkrystallisere et helt særligt britisk dna. En tone, en dialekt, der umiskendeligt kan spores og genkendes i efterfølgende generationer af engelske komponister helt frem til i dag.

Se også vores andre forestillinger

24.08.23

Kl. 19:30

Nyd Italiensk mad til klangen af neapolitanske serenader i Musikhusets Foyer.

22.08.23

Kl. 19.30

I samarbejde med Esbjerg Internationale Kammermusikfestival har Den Ny Opera den udsøgte fornøjelse at præsentere Den Danske Strygekvartet i Nordby Kirke.

19.08 —

21.08.23

Bjarte Eike er med sit orkester Barokksolistene tilbage i Esbjerg, og som sædvanligt er intet som det plejer at være, når de går på scenen. For på scenen kommer de!

Bestil din billet

Send din bestilling, så svarer vi tilbage så hurtigt som muligt.