Musikteater i Esbjerg

SommerOpera på Endrupholm

14.08.24

Kl. 18.00

Sommeropera på Endrupholm foto 2 til Hjemmeside

Endrupholm (Hovedvej A1 28, 6740 Bramming)
Onsdag den 14. august kl. 18.00
Billetsalget åbnes snarest

50 kr.

Sangere:
Louise McClelland
Jonathan Koppel
Joachim Knop
Frederikke Kampmann
Morten Staugaard
Marie Dreisig
Cassandra Lemoine
Anne Mette Balling
Francine Vis

Jakob Næslund Madsen – konferencier
Peter Møllerhøj – pianist

Koncerten varer ca. 2 timer.

- koncert under åben himmel i herregårdens have

Onsdag den 14. august kl. 18.00 danner den naturskønne have bag herregården Endrupholm ramme om en smuk, sommerlig open air-koncert. Fra en lille scene på sydsiden af hoved-bygningen vil der i et par (forhåbentlig) lune aftentimer lyde opera- og operette-toner af blandt andre Mozart, Puccini, Verdi og Lehar.

Det er sangere fra Den Ny Opera, Esbjergs musikdramatiske egnsteater, der vil forkæle publikum med arier og ensembler af komponister som Mozart, Puccini, Verdi, Bizet, og Lehar. Sangerholdet tæller blandt andre Joachim Knop, Frederikke Kampmann, Jonathan Koppel, Louise McClelland, Marie Dreisig og Morten Staugaard. Ved klaveret sidder pianisten Peter Møllerhøj og Jakob Næslund Madsen er konferencier.

Tanken er, at man som publikum selv medbringer stole og lejrer sig på den store græsplæne. Der vil ikke være salg af mad og drikkevarer i forbindelse med koncerten. Til gengæld er man velkommen til selv at medbringer lige hvad man har lyst til af vådt og tørt.

Paraplyer er, af hensyn til udsynet til scenen ikke tilladte. I tilfælde af udsigt til decideret dårligt vejr kan arrangementet (med dags varsel) blive flyttet til hovedfoyeren i Musikhuset Esbjerg. I tilfælde af lidt smådryp sørger arrangørerne for, at der er adgang til lette engangsregnslag.

Vi er dog sikre på, at vejrguderne er med os 14. august, så pak madkurven og drag afsted til SOMMER-OPERA PÅ ENDRUPHOLM!

Koncerten bliver til i et samarbejde mellem Johan Hoffmann Fonden, Endrupholmfonden, Den Ny Opera og Musikhuset Esbjerg.

For at arrangørerne kan være forberedte på, hvor mange publikummer der dukker op, vil der være en (beskeden) billetpris på 50 kr. Billetter købes på forhånd via Musikhuset Esbjergs hjemmeside.

Se også vores andre forestillinger

24.08.24

Kl. 14:00

En finurlig håndlavet fortælling om venskabets kraft

30.08.23

Kl. 16.00

Mozart og Haydn mødes i Treenighedskirken

11.06.24 —

14.06.24

En elektroakustisk interaktiv forestilling for de 6-7-årige.

Bestil din billet

Send din bestilling, så svarer vi tilbage så hurtigt som muligt.